Sonte në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ në RTK në orën 22:20 do të ndiqni pamjet ekskluzive të policëve të trafikut duke marr para nga qytetarët për të mos u shqiptuar tiketa atyre.

Pamjet ekskluzive shfaqin momentet kur policet pranojnë para nga kundërvajtësit e po ashtu momentet kur ata i ndajnë parat ne mes vehte.

Gjate emisionit do transmetohen pamje të paktën 10 rasteve të filmuara ku policët marrin mito.

Dhe në fund të emisionit ndiqni Rubrikën “Policia”. “Drejtësia në Kosovë”, çdo të premte nga ora 22 e 20 në RTK dhe repriza të hënën në mesditë.