Pamjet shokuese tregojnë tre të rinj që zihen dhe godasim me thika njëri-tjetrin. 

Në pamjet filmike do të shikoni se si anëtarët e banadave rivale godasin njëri tjetrin me thikë dhe dyshemeja e qendrës tregtare mbulohet nga gjaku. 

Che Stephens, Luca Sanni dhe Imani Pobi Da Silva, tre të rinjtë që u përshinë në sherr dhe që u arrestuan më pas nga policia janë të gjithë 18 vjeç. 

Ngjarja e tmerrshme ndodhi në një qendër tregtare në Luton, Angli. (TemA)