Gara mes Cardi B dhe Nicki Minaj vazhdon – por këtë herë në muzikë.

Pasi Minaj lëshoi një video për ta paralajmëruar këngën e saj ‘Barbie Dreams’, Cardi B njoftoi se do të lëshojë këngë të re javën e ardhshme.

Projekti nuk është ‘diss’, tha një burim për Page Six.

Cardi gjithashtu është pjesë e bashkëpunimit të këngës së ardhshme të DJ Sake me Selena Gomez dhe Ozuna.