E bija e kryeministrit Zoran Zaev ka një stil të mirë, madje edhe kur “Fura” copa sportiv bën atë një mënyrë fenomenale.

Nëse keni menduar se atletet ishin të destinuara vetëm për sport, besoni se jeni gabim. Ata mund të qëndrojnë mirë në botime elegante, dhe ky kombinim i Alexandra është një shembull i shkëlqyer për këtë.

Se këtë herë periudha e tranzicionit zgjedhur pantallona elegant në të butë rozë, të cilat lidhin me një fjongo në vend të një rrip, këmishë dhe xhaketë xhins të shkurtër, dhe e tërë çështja me këpucë të bardha të cilat janë ende një hit.

Po, atlete të bardha nëse një i vetëm të sheshtë apo ata me një platformë të vogël, do të jetë një trend i madh këtë sezon.