Nivelet e lumenjve në zonat e prekura nga uragani Florens po rriten në mënyrë dramatike, njoftuan meteorologët në SHBA.

Nga ujërat në Uashington dhe Karolinën e Veriut, është përmbytur autostrada 264, në të cilën u ndërpre qarkullimi, si dhe në zonat e tjera të prekura nga përmbytjet.