UEFA ka konfirmuar se do të rishikojnë rregullin e golave si mysafir në gara evropiane.

Udhëheqësi i Juventusit Massimiliano Allegri dhe Carlo Ancelotti i Napolit ishin mes atyre që ishin të pranishëm në një tubim vjetor të trajnerëve udhëheqës të mërkurën në mëngjes, ku kërkuan ndryshimin e këtij rregulli, shkruan GazetaBlic

“Trajnerët mendojnë se shënimi i golave si mysafir ​​nuk është aq i vështirë sa ishte në të kaluarën”, thotë zëvendës sekretari i përgjithshëm i UEFA, Giorgio Marchetti.

“Ata mendojnë se rregulli duhet të rishikohet dhe kjo është ajo që ne do të bëjmë.”

“Trajnerët gjithashtu mendojnë se merkatot duhet të përfundojnë para startit të sezonit”, përfundoi Marchetti.