E para e komunës së Tetovës njëherit edhe
Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi sot është ndalur tek i pari i Kuvendit Gramoz Ruçi.
Ajo në llogarinë e saj të rrjetit social fejsbuk shkruan:

Takim me Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë z.Gramoz Ruçi

Ishte një nderë i veçant që në vazhdën e takimeve sot të takoj Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë z.Gramoz Ruçi.
E informova reth zhvillimeve politike në vend, me theks të veçant për referendumin e 30 shtatorit.
Falenderova Kryetarin e Kuvendit për kujdesin e veçant që kanë treguar autoritetet shqiptare gjatë gjithë kohës.
Shqipëria si anëtare e NATO-s ka mbështetur fuqimisht marrëveshjen e Prespës.
Bashkërisht u dakorduam që përmbyllja e problemit disa dekadësh me Republikën Greke i shërben jo vetëm integrimeve euro-atlantike, por edhe stabilitetit rajonal dhe prosperitetit të gjithë rajonit të Ballkanit Perendimorë
Bashkë në BE!