Kudo që paraqitet ajo merr gjithë vëmendjen.

Kështu ndodhi edhe të enjten mbrëma, kur Rihanna mori pjesë në Diamond Ball në NYS në restorantin Cipriani Wall Street,

Këngëtarja 30 vjeçare ishte veshur për të lënë përshtypje, në një kostum të zi, që tregonte format seksi trupore dhe zbulonte barkun.

Image
Image