Kur njeriu më i fortë në botë vizitoi Dubain përrallor, u sigurua që të merrte vëmendjen e mjaftueshme.

Ai hipi në një lamborghini dhe vizitoi disa pjesë të qytetit, por kur u kthye nga shëtitja e tij, ndodhi më qesharakja.

Duke qenë se është i madh në trup dhe lamborghini nuk ka hapësirë shumë të madhe brenda, njeriu më i fortë në botë e pati pak të vështirë të dilte nga vetura.