Sot rreth orës  13. 30 në fshatin Strimnicë të komunës së Zhelinës, zjarri ka djegur dy dhi në një fermë të vogël. Komandanti i NJTKZ, për TetovSot thotë se ekipet e zjarrfikësve kanë intervenuar shpejtë dhe kanë paralandluar një katastrofë më të madhe.

“Nè Strimnicè sot zjarri ka djegur  dy dhi në një mini ferme. Nga ana e ekipeve tè NJTKZ TETOVÈ kemi intervenuar me 2 automjete dhe 6 zjarrfikësa  duke shuar zjarrin dhe duke bèrè parandalimin e flakève tè zjarrit mos tè perhapen mè tej” thotë Uka Aliti për TS.

Ai apleon që të ketë më shumë kujdes më zjarret, pasi fakteqësitë mund të jenë më të mëdhaja.