Në fillim të javës që vjen, gjegjësisht të martën do te nënshkruhet Deklarata e përbashkët mes Republikës së Maqedonisë dhe Gjermaninë për njohjen reciproke te Patentë shoferit!

Ministri i MPB. Oliver Spasovski ka njoftuar në rrjetin e tij të facebook se të martën do të nënshkruhet nënshkruhet deklarata e përbashkët midis ministrisë së Brendshme dhe ministrisë Federale të Trafikut dhe Infrastrukturës Dixhitale të republikës së Gjermanisë për njohjen dhe zëvendësimin e patentave.

“Të martën, do të nënshkruhet deklarata e përbashkët midis ministrisë së Brendshme dhe ministrisë Federale të Trafikut dhe Infrastrukturës Dixhitale të republikës së Gjermanisë për njohjen dhe zëvendësimin e patentave”, ka njoftuar Spasovski në Facebook!