Të gjithë ata, që iu pëlqen peshkimi, duhet ta shohin këtë video – pasi është dëshmia më e mirë se si kapet peshku.

Videoja e publikuar në Facebook shfaq një peshkatar duke zënë me lehtësi peshq në detin e hapur.

E pabesueshme edhe siç mund të tingëllojë, por ai arrin që sa herë ta gjuan grepin në ujë të kapë një peshk.

Shikojeni videon më poshtë dhe shpërndajeni me miqtë që ta shohin këtë: