Lideri i ASh Ziadin Sela sonte në takimin  përmbyllës me qytetarët e Tetovëvës ka thënë se ASH ka përshëndeturarrveshjet që ka bërë Maqedonia me fqinjët si me Bullgarinë Greqinë , Shqipëri e Kosovë  por përfudnimisht ne duhet ta bëjmë nje marrveshje të madhe atë mes dy popujve shumicë nnë Maqedoni ,shqiptarëve dhe maqedonasve atëher  Maqedonia do të frymoj më mirë dhe do të fillojnë të dominojnë vlerat europiane   në mënyrë  deklaroi z. Sela në tubimin e ASH me qytetarët e Tetovës