Një burrë 35 vjeç ka rrëfyer tradhtinë e gruas së tij me të cilën e ka një fëmijë 5 vjeç.

Për më tepër, ajo nuk është e kënaqur me jetën seksual me të dashurin e saj të ri dhe se kërkon që të bëhen sërish bashkë.

Më poshtë mund ta lexoni rrëfimin e plotë:

Unë jam ndarë nga gruaja ime, por ajo një natë më ka ftuar që të shikojmë një film, dhe në këtë mënyrë ajo e ka gjetur mënyrën për të më nxitur që të bëjmë marrëdhënie seksuale. Dhe e ka arritur pasi që unë nuk mund të rezistoj.

Dhjetë muaj më parë u ndava me të sepse ajo më tradhtoi me dikë që e la shtatzënën, shkruna “Bota sot”..

Fëmija i tyre do të lind në fillim të vitit të ardhshëm.

Ajo është 33 vjeç dhe unë jam 35 vjeç. Ne i mbajmë gjërat miqësore pasi kemi një djalë i cili është pesë vjeç.

Gruaja ime më ftoi, ndërsa i dashuri i saj i ri ishte larg. Ne pamë një film pak, por kur ajo u zhvendos pranë meje, më puthi – dhe pjesa tjetër ndodhi natyrshëm.

Ajo që më ka thënë se i dashuri i saj nuk e kënaq atë si unë.

Ajo ka dërguar një mesazh natën e mbrëmshme duke thënë se është ndarë nga ai dhe dëshiron që ne të provojmë përsëri. A duhet të pajtohemi?

Kjo është përgjigja e psikologes:

Ju nuk mund të vendosni të ardhmen tuaj bazuar në një natë të seksit, por ju keni edhe një fëmijë së bashku kështu që ju keni shumë gjëra për t`i biseduar, shkruna “Bota sot”..

Por, tani ajo është duke e mbajtur fëmijën e një tjetri dhe ndoshta dëshiron që ju të përfshiheni në edukimin e atij fëmije. A është ai mirë financiarisht, por a jeni të përgatitur për të dhënë mbështetjen emocionale?