Mundja në WWE është një nga sportet më të shikuara dhe atraktive në botë.

Aty përveç mundjes ka edhe skena të shumta të fushave tjera që e bëjnë këtë sport shumë të shikuar.

Megjithatë, së fundi, ajo që i ka bërë përyshtpje të gjithëve, është një rrahje mes femrave në këtë sport.

Videoja më poshtë e rrahjes mes Natalyas e Alexa Bliss numëron mbi 10 milionë shikime në vetëm 3 javë.

Ndiqeni videon për më shumë.