Cristiano Ronaldo ende nuk ka shënuar golin e tij të parë me Juventus, por ai ka ditur të bëj gjeste humoristike para kamerës dhe prezantuesit të Juventus TV

Top i Artë, gjatë stërvitjeve të sotme është parë duke filluar në kamera para gazetarëve.

Por, para kësaj ai ka shkuar pas prezantuesit dhe ka bërë gjeste me mimikë humoristike pas prezantuesit.

Loading...