Robbie Williams dhe Ayda Field kanë njoftuar se janë bërë prindër përmes një nëne surrogate.

Field, e cila është anëtare jurie në ‘X Factor’, e ka publikuar një fotografi të duarve të familjes së saj në Instagram.

“Me gëzim të madh ju njoftojmë se kemi një vajzë… Mirë se vjen në botë Colette (Coco) Josephine Williams!”.

“Ka qenë një rrugë shumë e gjatë dhe e vështirë deri këtu, prandaj vendosëm që ta mbanim të heshtur”, ka shkruar ajo në Instagram.

Aktorja amerikane e ka falënderuar edhe nënën surrogate dhe ka thënë se ndihet e bekuar që jeton në një botë, ku diçka e tillë është e mundur.

 

View this post on Instagram

I spy with my little eye an extra little hand 👀 So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! 💕💕 It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Coco’s privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on