Kim Kardashian të bëhet presidente, një realitet që po ndodh?

Offset po i jep edhe më shumë bukuri kësaj ideje, ku reperi i Migos beson në një realitet të tillë dhe madje do t’ia beonte votën Kimit.

“Po, më pëlqen ai dreq”.

“Kim për presidente, njeri, ajo meriton të jetë presidnte. Asnjë president nuk e bën këtë gjë. Dhe ajo u ndihmon njerëzve me ngjyrë, 10 mijë herë më shumë se tjerët”, u shpreh Offset.

Offset aktualisht është në gjyq pasi ai dhe truproja e tij u arrestuan kohë më parë.

Reperi 26 vjeçar është në liri me kusht që nga viti 2015 kur abusoi me drogë dhe armë.

Kim ndërkaq ka shprehur itneresimin që ajo të kandidojë për presidente në vitin 2024