Rrahje e përgjakshme u zhvillua sonte në Komunën e Aerodromit në Shkup. Në video duket se si një grup e organizuar sulmojnë personin që vozitën veturën Opel Astra dhe pas rahjes brutale, grupa largohet për te vetura që i priste diku afër në rrugë.

Sipas dëshmitarëve okularë, personi që është rahur, nga fuqia e goditjeve bie në pavetëdije dhe më vonë mbrinë edhe ambulanca dhe e transferon në Spitalin Klinik në Shkup.