Uragani ‘Florence’ ka goditur një pjesë të madhe të SHBA-së, duke shkaktuar viktima dhe dëme të mëdha.

Pasi janë evakuuar më shumë se 1.5 milionë qytetarë, gazetarët kanë pasur detyrën të raportojnë për atë që po ndodhte.

Siç mund ta shikoni në videon e mëposhtme, ky gazetar ka rrezikuar jetën për të raportuar live.