Ministrat e Mjedisit Jjetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe të Pushtetit Lokal, Sadulla Duraki dhe Suhejl Fazliu do të mbajnë fjalim në projektin për përmirësim të menaxhimit me mbeturinat në rajonin e Pollogut.

Në promovimin, që do të mbahet në Komunën e Tetovës, do të marrin pjesë ambasadorja e Zvicrës në Sibil Suter Tejada, kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi dhe drejtuesi i Qendrës për zhvillim të Rajonit planor të Pollogut, Fatmiur Saiiti.

Projekti “Menaxhim me mbeturinat e forta në rajonin e Pollogut” është i financuar nga Zvicra.