Princi William i Anglisë dhe Mbreti i ardhshëm i kësaj mbretërie, ka qenë së fundmi në prezantimin e një projekti për shëndetin mendor në punë.

Gjatë fjalimit të tij, Princi i njohur i ka habitur të gjithë njerëzit përreth pasi ka deklaruar se ka vuajtur nga problemet mendore në një periudhë të errët të jetës së tij. “Sheh vetëm gjëra të trishtuara çdo ditë, dhe mendon se jeta është kështu.

Çdo ditë e merrni me dëshpërim, trishtim dhe dhimbje. Keni shumë tension dhe nuk keni mundësi ta shkarkoni atë nëse nuk jeni të kujdesshëm”, është shprehur William