Modeli më i ri nga kompania e automobilave BMW u prezantua sot.

Modeli i takon kategorisë X5.

Vlera e kësaj makine shkon deri në 60 mijë dollarë dhe pritet të dalë në treg me 10 nëntor.

Risi e kësaj kategorie është instalimi i teknologjisë më të fundit iDrive, i cili ka për qëllim ta kombinojë informimin dhe argëtimin.

Kompania e BMW-së ka shitur mbi 2.2 milion X5 që nga prezantimi i makinës së parë të këtij modeli që ishte në vitin 1999.