Në MPJ vijon pres konferenca e ministrave të punëve të jashtme të Maqedonisë dhe të Gjermanisë, Nikolla Dimitrov dhe Hajko Mas.

Shefi i diplomacisë gjermane sot dhe nesër është për vizitë zyrtare në Republikën e  Maqedonisë me ftesë të ministrit Dimitrov.

Mas po kthen vizitën në Maqedoni, pas takimit të qershorit me ministrin Dimitrov në Berlin dhe vetëm 10 ditë pas vizitës historike të kancelares gjermane Angela Merkel më 8 shtator. mp/15:42