Mos lejoni që jeta juaj seksuale të mbetet pa fantazi seksuale, provoni këtë pozitë për ta mbajtur jetën tuaj të dashurisë të nxehtë dhe atraktive.

Eksperimentimi me teknika të reja dhe pozicionet e seksit është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndezur disa pasione.

Pra, çfarë lëvizje të çuditshme duhet të provoni?

Ekspertja e seksit Annabelle Knight është këtu për të treguar më shumë.

Me sa duket, Angel Snow është një teknikë e lehtë për çiftet që të përfshihen në dhomën e gjumit.

Ndërsa çiftet do të humbasin kontaktin me sy me këtë teknikë, ata do të marrin një vështrim më të mirë në trupat e njëri-tjetrit.

Për ta bërë Angel Snow edhe më intensiv, merrni disa lubrifikantë dhe vibrator.