Porsche Cayenne Turbo tërhoqi një biçikletë deri në 177 km/h dhe më pas shërbeu si një strehë aerodinamike për çiklistin Nil Kembel për të përshpejtuar në mënyrë të pavarur në 240 kilometra në orë.

Campbell përdori për këtë aventurë biçikletën e specializuar të Moss Bikes, i projektuar për shpejtësi deri në 322 km/h.

Cayenne posedon motor 4.0 bi-turbo V8 me 550 kuaj fuqi, duke arritur shpejtësinë nga 0 deri 100 kilometra në orë për vetëm 4,1 sekonda.  Në fund të vozitjes, e cila përfundoi pa ndonjë incident, biçikletisti vozitjen me Porsche e krahasoi me “vozitjen me motor raketor”.