Nuk është as dy minuta e gjatë, por kjo video do t’ju tmerrojë.

Ajo është bërë nga një studente dhe filmimi dhe titullohet “Selfie nga ferri”.

Autorja e videos është studentja gjermane, Meelah Adams. Ajo thotë se është frymëzuar nga filmat horror.

Shikojeni videon: