Gjiko dhe Elita Rudi i kanë dhënë fund beqarisë.

Çifti i estradës sapo kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë në një ambient të hapur në “White Garden Events”.

Dyshja u kurorëzuan nga kryetari i Prishtines, Shpend Ahmeti në mesin e miqve dhe familjarëve të tyre.

Faqja e famshme shqiptare “Artistët shqiptarë”, ka publikuar momentin e kurorëzimit të Elitës dhe Gjikos.

Ata duken tejet të mrekullueshëm, ku i gjithë fokusi ishte tek nusja Elita, e cila vjen mëse e mrekullushme në fustanin e bardhë.