Planeti ynë është një vend i bukur dhe i mahnitshëm. Shpesh, kjo bukuri mund të jetë e vështirë të kapet në video.

Megjithatë, ka disa momente të rralla që janë dokumentuar përgjatë viteve që mund t’i shohim tani falë rrjeteve sociale.

Kjo video ishte bërë nga një xhirues amator, gjatë qëndrimit të tij në Liqenin Millsatt në Austri, transmeton Gazeta Express.

Ai e përshkroi këtë pamje, të cilën e kapi nga ballkoni i hotelit ku qëndroi, si “cunami nga parajsa”.

Shikojeni: