Modelja Oriola Marashi na tregoi dhe njëherë për fiksimin e saj ndaj Ferrarit.

E bindur për pamjen e saj, Oriola nuk nguron t’ia tregojë këtë fakt dhe botës.

‘Më pëlqen të jem një Ferrari’ shkruan modelja. Kjo nuk është hera e parë që e krahason veten me këtë super makinë.