Prezantuesja kosovare, Elita Rudi dhe reperi i famshëm Gjiko janë duke u martuar.

Në një ambient të hapur me mbi 700 të ftuar, të pranishëm janë edhe një pjesë e madhe e artistëve shqiptarë.

Nora shfaqet me një fustan të kuq elegant por që mungon bashkëshorti i saj, muzikanti Robert Berisha.