Gigi dhe Bella Hadid tashmë mbajnë titullin e dy motrave më tërheqëse në botën e modelimit.

Të dyja kanë krijuar karrierë në një moshë shumë të re dhe janë shpeshherë në kopertinat e revistave më prestigjioze në botë.

Alana Hadid, 33-vjeçe është motra e Gigit dhe Bellës nga babai i tyre, Mohamed Hadid.

Ai para se të martohej me nënën e dy super modeleve, ishte i martuar me Mary Butler, me të cilën ka edhe vajzat Alana dhe Marielle Hadid.

Image