Henry Tseng ka lindur në Yokohama të Japonisë dhe është 111 vjeç.

Ai  bën aerobi cdo ditë, duke bërë biçikletë gjysmë ore në ditë,yoga dhe ka një jetë sociale aktive.

Vajza e tij Linda Hsia tregon se kur i ati ishte i ri i pëlqente të notonte dhe të merrej me sporte të ndryshme.

Ajo tregoi: ’Prindërit e mi gjithmonë kanë bërë një jëtë të shëndetshme, nuk kanë pirë kurrë alkol dhe cigare ‘.

Sekreti i jetëgjatësisë së tij qëndron në një diet ushqimore të shëndetshme dhe në të bërit palestër çdo ditë.

Image

Image