Holanda ka koncertet më të çmendura!

Nëse mendoni se atmosfera në koncertet në sheshin “Skënderbej” ishte e ‘çmendur’, shikoni këtë video për të parë se si bëhet atmosfera në koncerte nëpër botë.

Një koncert është mbajtur në Holandë, i cili ka bërë bashkë mijëra njerëz, duke kërcyer me të njëjtin ritëm.

Performuesit në skenë i kanë koordinuar të pranishmit e shumtë, që të kërcejnë në bazë të ‘koreografisë’ së tyre, dhe secili prej tyre i është përgjigjur kërkesës. Gjithçka është filmuar në video e mahnitshme.