Shumica e çifteve do të dëshironin të kishin binjakë, por nuk kanë sukses. Megjithatë, ekzistojnë mënyra të cilat mund të ndihmojnë që kjo dëshirë të bëhet realitet.

Janë të shumtë ata që mendojnë se për të pasur binjakë ka rëndësi gjenetika, mirëpo në kohë të fundit gjithnjë e më shpesh mund të dëgjohet që kjo bëhet me seks të saktë.

Me këtë nënkuptohen saktësisht poza të caktuara seksi, transmeton Telegrafi.

Është e njohur që femrat të cilat shkojnë për shtatzëni artificiale kanë shanse më të mëdha që të lindin binjakë se sa ato të cilat mbeten shtatzënë në mënyrë natyrale.

Megjithatë, shumica e femrave do të dëshironin të kishin binjakë dhe që fëmijët të rriten njëkohësisht.

Disa madje konsiderojnë që kjo është variant i lehtë, sepse arrijnë të lindin binjakë me vetëm një shtatzëni.

Cilado të jetë arsyeja e dëshirës suaj për binjakë, ekziston mundësia që të shtoni shanset që të lindni binjakë.

Këto janë disa poza seksi të cilat mund t’ju ndihmojnë:

‘Doggy style’
Në këtë pozë femra qëndron në gjunjë derisa mashkulli pas saj. Me rastin e doggy style-it gjatë ditëve të frytshme, është mundësia më e madhe që të ngjizen më shumë qeliza, sepse mitra është në pozitë të përkulur.

Poza në këmbë
Kjo pozë seksi mundëson penetrim të thellë, andaj sasia e spermës mund të arrijë në kohë deri te qelizat e frytshme vezore.

Poza misionare
Kjo pozë është e njohur si më e mira për të mbetur shtatzënë. Megjithatë, nëse femra me rastin e kësaj poze ngre pjesën e komblikut me ndihmën e jastëkëve apo në ndonjë mënyrë të ngjashme, ekziston shansi më i madh që spermatozoidet më shpejt të arrijnë në cak.