Në internet dje kanë qarkulluar transkripta të një nga takimeve të liderëve ku Mickovski dhe Nedelkovski janë pro marrëveshjes me Greqinë.

Tema e bisedës ka qenë emri “Republika Ilinditase e Maqedonisë” por tezat e Mickovskit dhe Nedellkovskit janë shumë interesante, shkruan Pa Censurë.

Bisedat të cilat mund t’i lexoni në këto transkripta, tregojnë që pjesë nga to janë në marrëveshjen me Greqinë./Pa Censure.