Kompania Daimler njoftoi se drejtori i përgjithshëm Dieter Zetsche vitin e ardhshëm do të pasohet nga Ola Kalenius, drejtoreshë e zhvillimit dhe hulumtimit në Mercedes-Benz.

Në njoftimin e sotëm të kompanisë thuhet se Zetsche do të propozohet të kryesojë bordin e drejtorëve të Daimlerit nga 2021, raporton AP.