Analisti politik, Nijazi Muhamedi gjatë emisionit në ClickPlus deklaroi se trendi i migrimit i të rinjëve është shqetësues, dhe shfaqi shqetësimin e tij lidhur me këtë çështje.

Gjithashtu Muhamedi ngriti shqetësimin e tij lidhur me koordinimin e intelektualëve shqiptarë në Maqedoni për çëshjtn e Referendumit.

Për më shumë ndiqni videon.