Një mjek nga Kalifornia, i cili për disa vjet ka marrë pjesë në shou televizive në lidhje me zakonet e meshkujve amerikanë në marrëdhëniet në internet, dhe e dashura e tij u akuzuan për drogimin dhe përdhunimin e dy grave të reja, sipas prokurorisë në qarkun Orange.

Prokurorët dyshojnë se qindra persona ishin pre e Grant Robichaud (38) dhe Seris Riley (31).

Ata akuzohen se kishin droguar dy femra në vitin 2016, në restorant dhe bar, duke i dërguar më pas në apartamentin Robicheaux, ku edhe i përdhunuan.

Në telefonin e Robois, policia ka gjetur më shumë se një mijë video të sulmit seksual.

Kirurgu dhe partneri i tij gjithashtu akuzohen për posedim të armëve dhe drogës. Ata i pret dënimi deri 40 vjet burg nëse shpallen fajtorë. Avokatët e tyre thanë se çifti “hodhi poshtë akuzat dhe kërkoi zbardhjen e rasteve”.