Imagjinoni që të futni disa pjata për të ngrohur në mikrovalë, dhe telefoni të bjerë dhe ju dilni për t’iu përgjigjur.

Për një moment u bie ndërmend se nuk keni shtypur butonat dhe ju nuk do të jeni shumë të lumtur, veçanërisht nëse keni uri. Megjithatë, nëse keni një mikrovalë në kuzhinë që i përgjigjet zërit tuaj dhe mund ta filloni me një buton, problemi juaj do të zgjidhet.

Vetëm një mikrovalë e tillë u prezantua nga Amazon në Seattle, SHBA dhe mund të blihet për 60 dollarë.

Dorëzimi do të zgjasë një muaj, shkruan Business Insider. Duket si mikrovalë mjaft e zakonshme, por kur thërrisni “Alex” ajo do të fillojë të “gatuajë” drekën tuaj.

Mikrovala Amazon Microsystem Basics do të përfshijë “dhjetëra mesazhe zanore”. Ajo ka një buton të ndërtuar “Pyetni Alex”, të cilën mund të shtypni dhe t’i tregoni Alex se sa kohë doni të gatuajë.

“Gatim për dy minuta dhe 15 sekonda”, për shembull.