Mbrëmë me ndihmën e ekipit kundër zjarrit në ujërat e lumit Vardar në Shkup është nxjerr një persona që ka kërkuar ndihmë.

Nga Njësiti kundër zjarrit dhe policia informojnë se personi në lumin vardar në urën e gurit ka kërkuar ndihmë.

Intervenimi ka ndodhur nga ora 23:20 deri në ora 23:55 me dy automjete dhe gjashtë zjarrfikës.