Tre persona të panjohur mbrëmë vonë, në orën një pas mesnate, kishin kryer grabitje ndaj dy të punësuarve në zyrën e Hekurudhave të Maqedonisë – Trubarevë pas çka kishin marrë disa pjesë të vagonit.

Sipas MPB-së, grabitja kishte ndodhur në fshatin Lisiçe e Poshtme.

Po ndërmerren masa për gjetjen e autorëve dhe për zbardhjen e plotë të rastit.