Janë një nga ciftet më të pëlqyer të showbizit shqiptar dhe aktualisht po shijojnë pushimet sëbashku në Kuba.

Gjatë këtyre ditëve Marina ka publikuar shumë foto ku shfaqen duke u argëtuar sëbashku. Gjithashtu cifti ka festuar edhe 1-vjetorin e martesës së tyre përmes këtij udhëtimi special.