Reperi Lumi B dhe Miranda, gjatë ditës së sotme e kanë pranuar një dhuratë të veçantë.

Fjala është për një libër kujtimesh në të cilën fshihen fotografi të ndryshme të familjes së tyre.

‘’Historia jonë e dashurisë’’ shkruan mbi të, ndërsa gruaja e reperit e ka ndarë me ndjekësit në Instastory.

Kujtojmë se Lumi dhe Miranda janë prindër të një djali i cili quhet Blini dhe është shumë simpatik.