Për shkak të rezultatit jo të mirë kundër Donar Groningenit, kanë ardhur tensionet në mesin e lojtarëve të KB Prishtinës.

Prishtina momentalisht është duke humbur në Holandë në kuadër të ndeshjes së kthimit në Ligën e Kampionëve.

Pas përfundimit të pjesës së parë, ka ndodhur një përleshje në zhveshtorën e Prishtinës, pasi Dardan Berisha dhe Divine Myles kanë pasur një përplasje mes tyre.