Një video e publikuar në Facebook nga SPORTbible, tregon më së miri se futbolli është më shumë sesa lojë.

Kamera e sigurisë kapi një punëtor gjatë orarit të punës, duke luajtur me paketë sikur të ishte top futbolli.

Burri, që shihet se është i dhënë pas futbollit, pret paketën nga kolegu i tij në kamion me gjoks dhe fillon ta godasë atë sikur të ishte top, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon:

Loading...