Komunikacioni në rrugën nga fshati Saraj deri tek udhëkryqi tek fshati Bojanë në dhjetë ditët në vijim do të zhvillohet në mënyrë alternative në dy akset rrugore për shkak të aktiviteteve ndërtimore në rrugë.

Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë informojnë se punët ndërtimore fillojnë prej sot dhe se do të vendoset sinjalizim adekuat dhe sigurim fizik me flamuj.