23-vjeçari Ryan ‘Wibbo’ Wibberley, duke pasur frikë se të dashurat mund ta tradhtonin, edhe pse lidhjet me to nuk kanë qenë për një kohë të gjatë, u ka lënë atyre një shenjë që mund të jetë për gjithë jetën.

Ai ka thënë duke qeshur “Sapo kryej marrëdhënie seksuale, u bëj menjëherë tatuazhin”. Djali ka bërë me dije se vepra e tij artit, më e fundit, është punuar në fytyrën e të dashurës, Kourtney Leigh, e cila ka të tatuazhuar në vetulla emrat ‘Ryan’ dhe ‘Wibbo’.

Djaloshi ka bërë me dije se Kortney ka emrin e tij të tatuazhuar edhe në disa vende të tjera të trupit, përfshirë qafën dhe kraharorin. Lajmi është publikuar në mediat ndërkombëtare, por duke bërë dy llogari të thjeshta e duke marrë parasysh se është vetëm 23-vjeç, paksa si e vështirë të besohet se ka pasur 39 të dashura në jetën e tij.

Ose ato kanë qenë femra me të cilat ka ndarë shtratin vetëm për një natë dhe më pas kanë pranuar të bëjnë këtë çmenduri për djaloshin.