Kinezët nuk hezitojnë asnjëherë të na habisin me kreativitetin e tyre, transmeton Indeksonline.Në një vend turistik në Kinë është ndërtuar një gjel gjigant prej specave të djegës mbi 6 metra i gjatë.Një video e publikuar shihet gjeli gjigant i ndërtuar në qytetin Linyi , në provincën Shandog. Gjeli është ndërtuar nga specat e kuq dhe të gjelbër.

Kjo ishte bërë në nder të kulturës së qytetit. Qytetarët thanë se Linyi ka qenë burim i specave të djegës për më shumë se 200 vjet.

https://www.youtube.com/watch?v=vib3F9sCGjg&feature=youtu.be