Në përgjithësi qëllimi i të gjithëve është që të jenë sa më të mirë në shtrat dhe t’i japim sa më tepër kënaqësi partnerit. Disa mendojnë se janë të mirë në shtrat, ndërsa disa të tjerë janë me të vërtetë të mirë dhe i japin kënaqësi maksimale partnerit.

Mirëpo ka edhe nga ata që ndihem mjaft skeptikë në këtë pjesë. Por si mund ta dallojmë lehtësisht nëse jemi me të vërtetë aq të mirë në të bërit seks apo jo?

1-Nuk keni probleme, si aromat e pakëndshme dhe zhurmat gjatë aktit.

2-Ju komunikoni me partnerin gjatë aktit.

3-Jeni të gatshëm për të provuar gjëra të reja.

4-Nuk hezitoni të përdorni zërin për të shprehur kënaqësinë.

5-Doni të jepni aq shumë kënaqësi sa edhe merrni.

6-Nuk keni frikë të bëni seks me drita ndezur.

7-Bëni seks thjesht për qejf.

8-Dëgjoni çfarë thotë partneri.

9-Nuk e merrni aktit shumë seriozisht, por si diçka për t’u kënaqura